پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا دوشنبه 15 بهمن ماه 1403 | اخبار هواشناسی یزد طی چند روز آینده
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - صفحه اقتصاد - وضعیت آب و هوای یزد فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوای یزد آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی یزد فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی یزد امشب؟
هوای یزد گرمتر میشود کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی یزد از افزایش دمای هوای این استان از روز سه شنبه هفته جاری خبر داد.
سید عباس میرحسینی افزود: از سهشنبه تا پایان هفته با جنوبی شدن جریانات، افزایش دما انتظار میرود.
وی ادامه داد: بر اساس تحلیل نقشههای پیشیابی هواشناسی، امروز با فعالیت موج سرد جوی، گاهی افزایش ابر، افزایش سرعت باد با احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات و مناطق جنوبی پیشبینی میشود.
به گفته وی تا صبح چهارشنبه سرما و یخبندان شبانه و در نیمه اول روز مناطق صنعتی و پرتردد شهری، مستعد انباشت آلایندههای جوی هستند.
بارش سالانه باران در استان یزد 90 میلیمتر اعلام شده است.
خبر فوری از هواشناسی یزد فردا؟ هوای روز دوشنبه یزد چگونه خواهد شد؟ هوای یزد امروز آلوده است؟ روز دوشنبه هوای یزد آلوده است؟ روز دوشنبه یزد بارانی می شود؟ فردا دوشنبه بارانی می شود؟
به دلیل خشکی آب و هوا و اندک بودن میزان بارندگی بین استانهای ایران کمترین منبع آب کشاورزی در یزد قرار دارد. عمده محصولات کشاورزی این استان به ترتیب در شهرستانهای خاتم و ابرکوه تولید میشود. محصولاتی همچون گندم، ذرت، زرد آلو، انار، بادام، پسته، انگور و غیره در این شهرستانها تولید میشود و اغلب با شهرستانهای شمال فارس مبادلات کشاورزی خود را انجام میدهند. در سالهای اخیر با توجه به بازده بالای محصولات گلخانه ای و همچنین مبارزه با کمآبی در منطقه هرات گلخانههای زیادی شکل گرفتهاند که تولیدات متنوعی همچون خیار، گوجه فرنگی، آلوئه ورا و فلفل دلمه ای را روانه بازار کرده است. یکی از موفقترین کشتهای گلخانه ای شهر هرات میوه استوایی پاپایا بوده است که برای نخستین بار در ایران به صورت گلخانه ای عمل آورده شده است. از دیگر محصولات کشاورزی استان یزد میتوان به خرما اشاره کرد که در شهرستان بافق تولید میشود. علاوه بر شهرستانهای نامبرده در شهرستان بهاباد کشت زعفران و در شهرستانهای اشکذر و یزد کشت گلخانهای رواج دارد. منطقه قاسمآباد در جنوب شهر یزد از قدیم محل کاشت محصولات صیفی و سبزیجات بوده است. همچنین کاشت برنج بهطور محدودی در مناطقی از شهرستان مهریز و طبس رواج دارد که سطح زیر کشت آن تقریباً 60 هکتار است. بدیهی است به دلیل کمآبی کشت دیم در استان یزد رواج ندارد به استثناء کشت گیاهان دارویی در دامنههای شیرکوه به صورت دیم. از دیگر مناطق کشاورزی استان یزد را میتوان شهرستانهای تفت و اردکان و میبد را نام برد، در این شهرستانها بیشتر محصولات باغی مانند انار به عمل میآید. به علت کمآبی این استان بیشتر جنبه صنعتی دارد.
مطالعه بیشتر: پیش بینی هواشناسی یزد طی 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 12 بهمن ماه 1403
-
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷:۳۳
-
۱۰ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696134/